Casa Curacao Consultants

ADVIES OVER EEN

TWEEDE HUIS

IN CURAÇAO

Gratis tips

Welkom in Curaçao

Wij hebben al 10 jaar een tweede huis in Curaçao waar we regelmatig verblijven en dat we tevens verhuren. Onze ervaringen met een huis in Curaçao willen we graag aan anderen ter beschikking stellen.

Wie zijn wij?

Marjo en Rienk Sybrandy

Onze aanpak

Als u overweegt een tweede huis in Curaçao te kopen dan komt daar een heleboel bij kijken. Wij kunnen potentiĆ«le kopers van zo'n eigen plekje onder de zon op veel manieren adviseren en begeleiden.

Uit eigen ervaring weten wij waar u op moet letten en hoe u dit het beste kunt aanpakken.

Meer hierover
 • Contacten netwerk

  Wij weten wie u moet hebben in Curaçao. Via onze contacten is het makkelijker om de juiste personen te vinden voor die speciale klusjes.

 • Flexibele planning

  We maken natuurlijk ook een tijdsplanning voor de aanpak, maar zijn ook flexibel en kunnen snel reageren op speciale verzoeken.

 • Stapsgewijze aanpak

  Samen stellen we een "Plan van Aanpak" op. In dat plan geven wij aan welke acties voor uw specifieke omstandigheden nodig zijn,

 • Bemiddeling

  Ook als het eens tegenzit, dan kunnen wij de juiste personen vinden en bemiddelen voor een oplossingen van de geschillen.

Testimonial

Wij waren op zoek zoek naar dat ideale plekje onder de zon, maar het kopen van een tweede huis op Curaçao leek zo ver weg.... Maar achteraf gezien viel dat allemaal erg mee. Sterker nog, na de adviezen van Rienk en Marjo Sybrandy zeggen we vaak "waarom hebben we niet eerder aan deze mogelijkheid gedacht...."

Linda & Marco Groenewald
 • Deel deze pagina

 • Volg ons ook op